Sidebar

Informatii generale

Site-ul www.pcbit.ro este administrat de S.C. SC PCBIT ELECTRONICS S.R.L. cu sediul social Str. Plopilor Nr.20 Loc.Modelu, Jud. Calarasi, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J51/430/2010 , CUI: RO 27722683, capital social subscris si varsat de 200 lei

Acceptarea Conditiilor

Utilizarea site-ului www.pcbit.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Pcbit.ro isi rezervă dreptul de a actualiza ÅŸi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriÅ£i în mod periodic eventualele modificări

Preturile, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie.

Modalitati de plata

Plata ramburs

Poti plati ramburs: numerar/cash curierului in momentul livrarii produsului. Platesti curierului DPD si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii.

In baza contractelor comerciale semnate cu Pcbit Electronics, Nemo Express SRL si Dynamic Parcel Distribution SA (DPD) - firmele de curierat care vor livra produsele, sunt imputernicite sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de Pcbit Electronics

Plata online cu card bancar

Poti alege plata online, direct pe site, prin card bancar la plasarea comenzii. In aceasta situatie, vei fi redirectionat catre pagina de validare a procesatorului de plati EuPlătesc.ro pentru efectuarea platii.

Daca ai ales metoda "Plata prin card" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) suporta si sistemul "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Transfer bancar

După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata. In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei.

Plata numerar la sediu sau la livrare în BucureÈ™ti

Poti plati numerar produsele în momentul ridicării de la sediu sau curierului Pcbit.ro  în cazul livrării coletelor în BucureÈ™ti.

Plata prin card la sediu (POS)

Se plătesc produsele folosindu-se card emis sub sigla Visa sau MasterCard prin intermediul terminalului POS din sediu Pcbit.ro

Anumite carduri nu necesită introducerea PIN-ului (nu au acestă opÈ›iune activată), verificarea făcându-se de către personalul Pcbit.ro între semnătura de pe chitanță È™i card. Se pot efectua plăți la sediu prin POS cu cardul (personal sau al firmei). Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) È™i MASTERCARD.

 Documente Contractuale

Cumparator: Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o comanda.
Vanzator: Societate comerciala PCBIT ELECTRONICS S.R.L

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.pcbit.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare)

Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Vanzator conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la Producatori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Protectia Datelor

Conform cerinÅ£elor Legii nr. 677/2001 pentru protecÅ£ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi libera circulaÅ£ie a acestor date, modificată ÅŸi completată ÅŸi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi protecÅ£ia vieÅ£ii private în sectorul comunicaÅ£iilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Pcbit Electronics SRL, are obligaÅ£ia de a administra în condiÅ£ii de siguranţă ÅŸi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaÅ£i despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 14 de zile calendaristice de la data primirii produselor.

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 14 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru.

Cererile de returnare se depun la sediul nostru din Str. Bihor Nr. 2 Sector 1 Bucuresti, sau pe adresa de e-mail: service@pcbit.ro.

Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat.Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina copie dupa factura si certificatul de garantie.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se vor elibera duplicate pentru certificatul de garantie.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

© PCBit - Toate drepturile rezervate 2024